Educatie

De agrarische sector - en met name de veehouderij - staat door strenge regelgeving onder druk. Wij willen laten zien dat het desondanks nog steeds een prachtige branche is om in te werken. Een sector met voldoende toekomstperspectief. Wij hebben als pioniers in de biologische varkenshouderij heel veel kennis opgedaan over duurzame en efficiënte werkmethoden.


Kennis delen


Wij vinden het belangrijk die specifieke kennis te delen met anderen. Daarom openen we regelmatig onze deuren voor collega-ondernemers uit binnen- en buitenland. Op afspraak is het mogelijk een rondleiding te krijgen op Het Condé. Daarnaast willen we op korte termijn een educatieruimte realiseren voor kleinschalige bijeenkomsten.


Stagiaires


Mbo- en hbo- studenten die een studie volgen gericht op veehouderij, zoals Dierverzorging, Dier & Veehouderij, Dier & Management en Paraveterinair, zijn van harte welkom bij ons hun stage te lopen. Indien gewenst kan dat ook intern. Bij ons leren ze alle facetten van de biologische varkens- en schapenhouderij, zodat ze daarna een weloverwogen keus kunnen maken voor deze branche of een andere richting binnen de agrarische sector. Wij genieten ervan als we jong talent de kneepjes van het vak mogen leren. Omdat je intensief samenwerkt, leer je elkaar goed kennen en leren we veel van elkaar.


Op zoek naar een leuke stageplek?


Ben jij een mbo- of hbo-student richting veehouderij en zoek je een uitdagende, gezellige stageplek? Informeer dan naar de mogelijkheden en mail ons via info@hetconde.nl .